top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bestel- en verzendinformatie:

Verzendkosten binnen Nederland
Voor het verzenden van je bestelling per brievenbuspost berekend Zusjes sieraden geen verzendkosten. Ook grotere pakketten, zoals handtassen of accessoires worden gratis bezorgd binnen Nederland. Wil je ophalen? Dan kan dit op afspraak en ontvang je bij grotere bestelling een gereduceerde prijs, voor meer informatie, mail of chat.

De brievenbus-verzending geschiedt op eigen risico. Zusjes sieraden zorgt uiteraard voor de best mogelijke verpakking, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het kwijt raken in de post. De klant is verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste adres. In geen geval kan Zusjes sieraden aansprakelijk worden gehouden voor niet ontvangen bestellingen als het opgegeven adres niet juist is opgegeven door de besteller. Controleer dit altijd goed. 

Heb je liever een Track&Trace code bij je brievenbus-bestelling? Laat het ons weten, we berekenen hiervoor wel een meerprijs van €3,95.

Verzendkosten naar andere Europese landen
Voor het verzenden van je bestelling per brievenbuspost rekenen we € 4,95, bij pakketpost € 8,95
 

Jouw bestelling:

Wij pakken alle verzendingen met de grootste zorg in. Dat betekent; altijd beschermd in noppenfolie. Mocht je bestelling je om welke reden dan ook niet in de best mogelijke staat bereiken, neem dan contact met ons op.

We willen je erop attenderen dat als je je bestelling bevestigt, je hiermee de wettelijke betalingsverplichting aan gaat. Ga je akkoord met de algemene voorwaarden, dan bevestig je directe betaling met iDeal of PayPal. 

Verzendtijd:

We proberen je bestelling altijd binnen 48 uur te verzenden.
Als dit niet lukt, zullen we je hiervan de op de hoogte brengen.

Retour:

Wil je je bestelling retour sturen? Geen probleem!

Stuur ons een mail, zusjessieraden@gmail.com, met als onderwerp 'retour', en geef aan dat je je bestelling graag wilt retourneren (vergeet niet je ordernummer te vermelden). De instructies voor het retour sturen van je bestelling ontvang je in je mailbox.

Stuur je bestelling binnen 14 dagen terug, en wij storten het bedrag naar je terug. Dit geldt niet sale en afgeprijsde artikelen. Ruilen voor een ander artikel/tegoedbon mag natuurlijk ook! Verzendkosten van het retour gestuurde pakket zijn voor rekening van de koper. Ook is de klant verantwoordelijk voor het retour gestuurde pakket; zorg dus altijd voor een verzendbewijs en verpak jouw retour zorgvuldig. Kies hiervoor voor een bubbeltjesenvelop of ander stevig materiaal. Zusjes sieraden is niet aansprakelijk voor sieraden die door onzorgvuldig verpakken defect zijn geraakt. 

Retouradres:

Liesbeth van Vliet

Zusjes

Peseta 26, 8253ES Dronten

Retouren dienen altijd verzonden te worden met een kopie van de betreffende mailwisseling bij de geretourneerde items. Indien deze niet bijgevoegd is, kunnen wij je retour helaas niet in behandeling nemen.

 

 

Factuur: 

Betreft jouw order een zakelijke bestelling, of vind je het gewoon fijn om een factuur te ontvangen? Zusjes sieraden voegt de factuur niet automatisch aan je pakketje toe, omdat we weten dat onze sieraden vaak cadeau worden gedaan. Wil je de factuur wel ontvangen, geef dit dan aan bij het 'opmerkingen'-veld, of stuur ons een mailtje op zusjessieraden@gmail.com met als onderwerp: factuur.

Garantie:

Wij geven 2 maanden garantie op onze producten vanaf de dag die vermeld wordt op het betalingsoverzicht. Dit overzicht is tevens je garantiebewijs, we raden je aan deze goed te bewaren.


Er zijn echter een aantal uitzonderingen: 
- natuurlijke slijtage 
- vlekken veroorzaakt door parfum, crème en lotion
- waterschade/lakbeschadiging van (houten) kralen door (regen)water 
- onderdelen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht 
- klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de onderdelen en/of sieraden 
 

Natuurlijk willen we dat je je sieraad heel lang kunt dragen, dus vermijd vochtige bezigheden tijdens het dragen (denk aan de afwas, douchen). Zorg ook dat je je parfum een paar minuten voordat je je sieraad gaat dragen al op sprayt.

De verzendkosten voor een eventuele retour ter beoordeling of reparatie naar Zusjes sieraden, zijn voor de koper.

Indien je vragen hebt over een reparatie, zowel binnen als buiten garantie, stuur dan altijd een mail met een foto van het defecte sieraad naar ons. Zo kunnen wij deze klacht beoordelen.

Mail voor vragen m.b.t. garantie naar zusjessieraden@gmail.com.

bottom of page