top of page

MIJN VERHAAL

Hoe het begon

Van kinds af aan ben ik al creatief geweest. Tekenen en schilderen waren mijn favoriete bezigheden. Het was dan ook niet vreemd dat ik een creatief beroep koos.

 

Gedurende mijn zwangerschapsverlof,  in 2011, begon ik met het vermaken van oude sieraden. Ik maakte daar de leukste creaties van en kreeg veel complimenten over mijn werk. Een heerlijke bezigheid die mij veel voldoening gaf. Al gauw kreeg ik verzoeken vanuit mijn omgeving of ik hun oude sieraden kon vermaken. Ik werd er erg enthousiast van en betrok mijn zus erbij. De creatieve geest op marketing & communicatie gebied. Er moest een logo komen, een website, we moesten online, er moesten foto’s gemaakt worden etc.

 

De bedrijfsnaam? Die was gauw bedacht ‘Zusjes’.

Onderneming

Maar de hobby werd groter, het werd een onderneming en mijn zus had inmiddels ander prioriteiten gekregen met haar eigen bedrijf. Ik besloot alleen verder te gaan, maar gelukkig staan mijn vrienden en familie nog geregeld voor mij klaar als ik hun hulp nodig heb.

Ik verkoop mijn sieraden inmiddels op diverse locaties en sinds 2017 zelfs in Frankrijk, via Absolute Eugenie. Daarnaast bezoek ik regelmatig gezellige evenementen, waaronder de jaarlijkse Meerpaaldagen in Dronten, dan springt mijn zus weer bij en runnen we onze marktkraam samen.

Mijn inspiratie?

Ik probeer steeds opnieuw de laatste trends te volgen en daar met mijn kleurrijke creaties op in te springen. Mijn inspiratie komt echt overal vandaan, New York, Tiffany & Co andere mooie exclusieve sieradenmerken… ik houd ervan.

De materialen?

De materialen die ik gebruik zijn kwalitatief hoog, zoals Swarovski kralen, half edelsteen, glasfacetkralen en meestal voorzien van een hand geslagen RVS Zusjes label. 

 

Bedankt dat je een bezoekje hebt gebracht aan mijn website!

Mocht je iets missen, of heb je een verzoek? Ik hoor het graag! 

Lieve groet,

Liesbeth

WhatsApp Image 2019-02-01 at 13.53.34.jp
WhatsApp Image 2019-02-01 at 13.44.42.jp
bottom of page